Advocatuur en notariaat

Voor advocaten:
Wij adviseren zelfstandige advocaten en notarissen met betrekking tot de bedrijfsvoering in de breedste zin. Tevens begeleiden wij organisaties van advocaten en notarissen bij het opzetten en continueren van een optimale structuur.

Voor praktijken:
Wij bieden advocaat- en notarispraktijken een totaalpakket met als doel de administratieve processen zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat uw positie altijd up-to-date en inzichtelijk is. Wat is uw omzet, gebruik ik mijn middelen wel optimaal, kan dit beter? Daarnaast beoordelen we ook juist de structuur van uw organisatie, want hoewel u met een deel van onze medewerkers een juridische achtergrond deelt, zorgt onze specifieke ervaring dat ons kantoor fiscaal en financieel  een bijzondere visie op organisaties heeft. Wij kijken daarbij met name ook naar de inzet van uw belangrijkste kapitaal: uw mensen. Zeker in de juridische dienstverlening is het behoud van goed personeel een van de belangrijkste uitdagingen. Met een goed ingericht salarishuis en een goed lopende administratie beschikt u over een solide basis voor uw personeelsbeleid en administratie.

Voor zelfstandige juridische professionals:
Ongeacht uw status van IB-ondernemer, DGA of werknemer, spelen er een aantal specifieke zaken voor iedereen die werkzaam is in de juridische dienstverlening. Er zijn zakelijke aangelegenheden die aandacht verdienen, zoals het opzetten van een goede, niet-arbeidsintensieve administratie, of de vraag in welke juridische hoedanigheid uw werkzaamheden te verrichten. Maar er is ook uw privésituatie: hoe zorgt u dat uw verdiende kapitaal optimaal gebruikt kan worden voor uw eigen toekomst of de toekomst van uw naasten? Graag zijn wij u van dienst met de specifieke kennis welke wij hebben opgebouwd binnen deze branche.