Over ons

TaxAccountancy B.V. is gestart in de internationale loonpraktijk, waarbij onze dienstverlening zich continu heeft uitgebreid in reactie op de wensen en eisen van onze cliënten. Inmiddels is TaxAccountancy B.V. uitgegroeid tot een full service kantoor voor financiële dienstverlening, met een sterke basis in de fiscaliteit.

Manier van werken

Het hart van van ons mooie kantoor te Hilversum wordt gevormd door onze mensen en hun manier van werken. Een klein team dat haar cliënten persoonlijk kent en zich altijd ten doel stelt de beste service te verlenen. 

Geautomatiseerde basisprocessen

Onze hoogwaardig geautomatiseerde basisprocessen stellen ons in staat cliënten in alle rust van gedegen advies te dienen. Daarvoor kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Het fundament van onze adviezen is een goede basisadministratie, welke wij bewaken met de beste softwarepakketten én bijstand. Zo is stuurinformatie op elk moment beschikbaar en uw fiscale positie altijd helder.

Specifieke kennis

Niet onbelangrijk: zoals onze specifieke kennis zorgt dat externe partijen ons weten te vinden, schromen wij niet om externe partijen in te huren als wij vinden dat het belang van de cliënt er om vraagt. Een beetje vreemd, maar de beste begeleiding krijgt u daar waar iedereen open staat voor de beste oplossing. Wij zoeken deze met plezier voor u.

Onze mensen

 • Tarik Achrak
  Tarik Achrak Accountant/Partner
 • Erik Kracht
  Erik Kracht Belastingadviseur/Partner
 • Chiel Dingemanse
  Chiel Dingemanse Belastingadviseur/Partner
 • Arthur van der Schoor
  Arthur van der Schoor Belastingadviseur/Partner