Vacature assistent accountant

TaxAccountancy

TaxAccountancy is een accountantskantoor voor ondernemers en particulieren en wat is gevestigd in Hilversum. Ons team, van ongeveer 10 medewerkers, biedt het totaalpakket op het gebied van financiële en fiscaal juridische dienstverlening .

Wie zoeken wij?

Voor ons kantoor zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistent Accountant, die ons team komt versterken.

In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van fiscale aangiftes. Tevens ondersteun je zo nodig bij de verwerking van financiële administraties en heb je zelf contact met onze klanten.

Voor deze functie (32-40 uur per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, wonend in de omgeving van Hilversum en omstreken. Je hebt een afgeronde MBO opleiding of je bent bezig met de HBO opleiding Accountancy. Ervaring met Unit4 Audition en Exact Online is een vereiste.

De assistent accountant die wij zoeken is ook een enthousiaste teamspeler met goede communicatieve eigenschappen. Het is tevens belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je flexibel bent en klantgericht denkt. Ook verwachten wij van jou dat je kwaliteit van je werk heel belangrijk vindt.

Wat bieden wij?

Naast een prettige ongedwongen sfeer op ons kleinschalige kantoor bieden wij de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met een afwisselend klantenpakket. Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wij ook bereid te investeren in zaken als opleiding en ontwikkeling.

Informatie of solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan of wil je meer informatie? Wij nodigen jou graag uit om jouw motivatie en CV naar ons toe te sturen of contact op te nemen met dhr. Arthur van der Schoor : arthur@taxaccountancy.nl