Medewerker samenstelpraktijk / Assistent Accountant

TaxAccountancy

TaxAccountancy is een accountantskantoor voor ondernemers en particulieren wat is gevestigd in Hilversum. Wij zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Ben je toe aan een uitdagende functie bij een jong en groeiend Accountants- en Belastingadvieskantoor in één van de mooiste panden van Hilversum? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor 32-40 uur per week een collega met een goede instelling, humor, minimaal 3 jaar relevante werkervaring en communicatief vaardig. Je zal bij ons aan de slag gaan met het volgende takenpakket:

– Samenstellen jaarrekeningen/tussentijdse rapportages;
– Administraties controleren;
– Administraties verwerken;
– Onderhouden klantcontact;
– Voorbereiden aangiften VPB, OB en IB.

Ons team bestaat op dit moment uit 12 medewerkers ( Belastingadviseurs, Accountants, Salarisadministrateurs/adviseurs, medewerkers financiële administratie en stagiaires.) Wij houden ervan om de lijntjes kort te houden en kunnen daarom altijd alles aan elkaar vragen.

Wat bieden wij?

– Een marktconform salaris;
– Brede en gevarieerde cliëntenportefeuille;
– Gezellige en informele werksfeer;
– Volop opleidings-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie of solliciteren?

Nieuwsgierig geworden ? Neem contact op met me zodat we elkaar kunnen leren kennen onder het genot van een goede kop koffie of thee. arthur@taxaccountancy.nl